Gå til innhold
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Kanseller avtale på et oppdrag

Setter oppdraget tilbake til kladd og sletter alle gjøremål, også utførte. Timeføringene beholdes. Bruk det bare i planleggingsfasen.

Gjelder for: Alle med tilgang

Ser du ikke dette valget, kan firmaet ditt ha begrenset tilgangen. Spør administratoren din.

Gjelder instanser med Visena Accounting. På et oppdrag finner du valget Kanseller avtale under Handlinger. I prosjektlista finnes også Kanseller aktive avtaler for [antall] oppdrag i høyreklikkmenyen.

Hva Kanseller avtale gjør

Oppdraget resettes:

  • Status endres fra produksjon til kladd.
  • Alle gjøremål slettes, inkludert utførte gjøremål.
  • Registrerte timeføringer på gjøremålene blir ikke endret.

Du får en melding som forklarer dette før avtalen kanselleres.

Når bør du bruke det?

Funksjonen kan brukes i planleggingsfasen av oppdrag, der planleggingen er gjort men skal endres. Når oppdraget har vært i produksjon, anbefales ikke funksjonen, fordi alle gjøremål slettes, inkludert utførte gjøremål.

Relatert