Slett én eller flere fakturakladder
Slett en fakturakladd fra kladden selv, eller flere samtidig fra fakturalisten. Timene frigis og vises igjen som klare til fakturering.
Gjelder for: Alle med tilgang
Ser du ikke dette valget, kan firmaet ditt ha begrenset tilgangen. Spør administratoren din.
Har du fakturaer med status kladd i fakturalisten, kan de slettes på to måter: én og én fra kladden, eller flere samtidig fra fakturalisten.
Metode 1: Slett én fakturakladd om gangen
- Åpne fakturakladden du ønsker å slette.
- Klikk på Slett.
Metode 2: Slett flere fakturakladder samtidig
- Gå til Økonomi i menyen til venstre, klikk på Faktura og deretter på Fakturaliste.
- Huk av i kolonnen helt til venstre for hver fakturakladd du ønsker å slette.
- Nederst på skjermen, i feltet Velg operasjon for valgte, velg Slett.
- Klikk på Kjør.

Hva skjer med timene når en fakturakladd slettes?
Når du sletter en fakturakladd, blir timene som var knyttet til den, frigitt og vises igjen som klare til fakturering.
Så lenge timene er knyttet til en fakturakladd, vises de ikke som klare til fakturering. Dette er en sikkerhetsfunksjon som hindrer at de samme timene faktureres to ganger.