Korriger budsjettet: legg til og fjern budsjettlinjer
Alle med tilgang til Budsjett kan legge til personer på et prosjektbudsjett, endre timer per måned og slette budsjettlinjer.
Gjelder for: Alle med tilgang
Ser du ikke dette valget, kan firmaet ditt ha begrenset tilgangen. Spør administratoren din.
Alle brukere som har tilgang til menyvalget Budsjett, kan gjøre endringer i budsjettoppsettet: legge til en ny person på et prosjekt, endre timer per måned og slette budsjettlinjer.
Slik viser du budsjettene
- Gå til Forsiden i menyen til venstre og klikk på Budsjett.
- Klikk på Vis filter for å hente fram firmaene du ønsker å korrigere.
- Klikk på Åpne alle for å vise alle prosjekter og tilhørende budsjettlinjer. Prosjektene brettes ut, så du ser alle budsjettlinjer på hvert prosjekt under den enkelte kunden. Har du mer enn 50 selskaper i lista, må du først sette sidestørrelse til 50 før du velger Åpne alle.
Du kan også åpne budsjettlinjer enkeltvis ved å klikke på plusstegnet til venstre for kundenummeret.
Slik legger du til en ny person på budsjettet
- Gå helt til høyre på linja for prosjektet du vil legge til en ekstra budsjettlinje på. Er tabellen bredere enn skjermen, må du rulle mot høyre for å se tannhjulkolonnen.
- Klikk på det lysegrå tannhjulet.
- Velg Ny budsjettlinje.

- Søk fram ønsket person og velg riktig rolle.
- Legg inn antall timer i de månedene budsjettimene skal registreres.
- Endringer markeres med gult. Klikk på Lagre for å lagre endringene.
Forlater du siden eller bytter skjermbilde uten å lagre, blir endringene med gule felt ikke lagret.
Slik sletter du en budsjettlinje
- Gå til høyre på linja du ønsker å slette.
- Klikk på tannhjulet. Menyen på en budsjettlinje har to valg: Slett budsjettlinjen og Kopier budsjettlinjen.
- Velg Slett budsjettlinjen. Den slettede linja vises som markert fram til du klikker på Lagre.

- Klikk på Lagre. Endringen blir ikke endelig før budsjettet er lagret.